YÖK Başkanı Özvar, NESO başkanı Özel'e Teşekkür Belgesi verdi

Açıklama
Bir dizi programlara katılmak üzere Mardin'e gelen Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Nusaybin'e kazandırdığı Meslek Yüksekokulu binası için NESO Başkanı Özel'e plaket verdi.
 
 
YÖK Başkanı Özvar, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Özvar’ın, valilik şeref defterini imzalamasının ardından Vali Demirtaş, Özvar ve beraberindeki heyetle makamında bir süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş, YÖK Başkanı Özvar ve beraberindeki heyeti Mardin’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
 
YÖK Başkanı Özvar ise misafirperverliğinden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür etti. Ziyareti sırasında YÖK Başkanı Özvar’a, YÖK Yürütme Kurulu üyeleri Prof. Dr. Naci Gündoğan, Prof Dr. Ömer Açıkgöz ve Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar eşlik etti.
 
YÖK Başkanı Özvar, Mardin Valiliği ziyaretinden sonra Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından organize edilen "Şehir ve Üniversite" konulu konferansa katıldı.
 
Konferansın sonunda Üniversiteye destek olan kurum ve hayırseverlere teşekkür belgesi verildi.
 
Törene katılan Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası (NESO) Başkanı Ömer Özel, anne ve babası adına yaptırdığı Neriman ve Celal Özel Nusaybin Meslek Yüksekokulu dolayısıyla YÖK Başkanı Özvar'dan teşekkür belgesi aldı.
 
Meslek Yüksekokulu binası nedeniyle Başkan Özel'e teşekkür eden YÖK Başkanı Özvarı'ya Başkan Özel de Dünyanın İlk Üniversitesi Nisibis Akademisi - Mor Yakup Kilisesi tablosu hediye etti.
 
YÖK Başkanı Özvarı, Dünyanın İlk Üniversitesi tablosunu için Başkan Özel'e teşekkür etti.