GÜNDEM Haber Girişi : 16 Şubat 2021 15:41

'Yüreğimiz Kuşlara Yuva Olsun' yarışması

'Yüreğimiz Kuşlara Yuva Olsun' yarışması
Nusaybin Oğuzhan İlkokulunda "Yüreğimiz kuşlara yuva olsun" etkinliği ile kuş yuvaları için yarışma düzenlendi.

Nusaybin Oğuzhan İlkokulunda "Yüreğimiz kuşlara yuva olsun" etkinliği ile kuş yuvaları için yarışma düzenlendi.

 

Okulun sıfır atık projesi kapsamında düzenlenen, öğrenciler ve aileleri tarafından büyük ilgi gören "Yüreğimiz kuşlara yuva olsun" etkinliğinde kuş yuvaları yarışması düzenlendi.

 

Öğrenci ve ailelerinin katıldığı yarışmada, jüri değerlendirmesi sonucunda, 1F Sınıfından Çiya Alkan birinci, 4N Sınıfından Ekrem Ergin ikinci, 1M Sınıfından Bünyamin Onur Böcü üçüncü, 2L Sınıfından Tuba Arslan dördüncü ve 1H Sınıfından Nisa Arslan beşinci oldu.

 

Dereceye giren öğrencilere okulların açılması ile çeşitli ödüller verileceği bildirildi.

 

-KUŞ YUVALARI BELEDİYEYE TESLİM EDİLECEK
Bu arada "Yüreğimiz kuşlara yuva olsun" etkinliği kapsamında yapılan kuş yuvalarının Nusaybin Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne teslim edileceği kaydedildi.

 

Kuş yuvalarının belediye tarafından belirlenecek park ve noktalara konulacağı ifade edildi.

 

Okul Müdürü Şehmus İlhan, minik öğrencilere hayvan ve doğa sevgisi aşılamak, sıfır atık projesine destek vermek amacıyla "Yüreğimiz kuşlara yuva olsun" projesi gerçekleştirdiklerini, öğrenci ve velilerin projeye büyük destek verdiklerini söyledi.

 

İlhan, "etkinliğimizle öğrenci ve velilerimiz birlikte bir etkinliğe imza attı. Yoğun bir katılım oldu, tüm öğrenci ve velilerimiz eşlik etti. Dereceye giren öğrencilerimiz, jüri üyelerimiz tarafından belirlendi. Öğrencilerimizi, okullar açıldığı zaman çeşitli hediyelerle ödüllendireceğiz. Kuş yuvaları Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından alınıp ilçenin çeşitli noktalarına konulduktan sonra projemiz başarıyla sona erecektir" dedi.