GÜNDEM Haber Girişi : 30 Mayıs 2022 16:02

Zeynelabidin Mahallesi sakinleri TOKİ Sorunları için Kaymakam Kayabaşı’nı ziyaret etti

Zeynelabidin Mahallesi sakinleri TOKİ Sorunları için Kaymakam Kayabaşı’nı ziyaret etti
Nusaybin Zeynelabidin Mahallesi Muhtarı Hurşit Elçeoğlu ve mahalleden kalabalık bir heyet, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı’nı Belediye binasında ziyaret etti.
Nusaybin Zeynelabidin Mahallesi Muhtarı Hurşit Elçeoğlu ve mahalleden kalabalık bir heyet, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı’nı Belediye binasında ziyaret etti.
 
 
Belediye Başkanlığı Toplantı salonunda Muhtar Elçeoğlu ve beraberindeki mahalleden heyeti kabul eden Kaymakam Kayabaşı, vatandaşlarla tek tek ilgilenerek hal hatırlarını sordu.
 
 
Daha sonra Muhtar Elçeoğlu ve beraberindeki vatandaşlar, mahalleleri ile ilgili ihtiyaç ve talepleri dile getirdi. Mahallelerinde yaklaşık 7 yıldır TOKİ Konutlarıyla ilgili sorunların yaşandığını belirten Elçeoğlu, birçok vatandaşın daha evlerine kavuşamadığını ve kiralarını alamadığını bu sebepten dolayı büyük mağduriyet yaşadıklarını dile getirdi. Bu konuda mahalle sakinleri olarak Kaymakam Kayabaşı’ndan destek istediklerini belirten Muhtar Elçeoğlu ve vatandaşlar, İlçeye atandığı günden bu yana Kayabaşı’nın vatandaşların her türlü sorununa koştuğunu, çözüm bulma gayreti olduğunu, bu sorununa da el atmasını, çözmesini istediler.
 
 
Zeynelabidin Mahallesi sakinlerini tek tek dinleyen Kaymakam Kayabaşı daha sonra yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
 
Vatandaşların dile getirdiği tüm talep ve isteklerle yakından ilgilendiğini aktaran Kayabaşı, sorunların çözümü için ilgili kurumlar nezdinde görüşmeler yapacaklarını söyledi.
 
 
“BİR BUÇUK AY İÇERİSİNDE NUSAYBİN’DE ASFALT YAMA ÇALIŞMALARINI TAMAMLAMAYI PLANLIYORUZ”
 
 
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş öncülüğünde Nusaybin’de birçok proje hayata geçirdiklerini ifade eden Kayabaşı, “Kaymakamlık ve Belediye olarak hem gönlümüz hem de kapılarımızı sonuna kadar vatandaşlarımıza açtık” dedi.
 
 
Vatandaşların her türlü sorunu ve talebini yerine getirmenin görevleri olduğunu ve Nusaybin’de hizmetkâr olduklarını ifade eden Kayabaşı, asfalt yama çalışmalarına başladıklarını ve bir buçuk ay içerisinde tüm Nusaybin’de alt ve üst yapı çalışmalarından kaynaklı hiçbir caddenin kalmayacağı sözünü verdi.
 
 
Vatandaşların dile getirdiği başıboş sokak hayvanları için de çalışmalar yaptıklarını bildiren Kaymakam Kayabaşı, Nusaybin Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Hayvan Barınağı çalışmalarının hızla sürdüğünü belirtti.
 
 
Zeynelabidin Mahallesi Muhtarı Elçeoğlu ve beraberindeki vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı’na teşekkür etti.