GÜNDEM Haber Girişi : 31 Ocak 2018 11:27

Ömer Özel'in girişimleriyle Selahaddin Eyyubi'ye ilk trafo konuldu

Ömer Özel'in girişimleriyle Selahaddin Eyyubi'ye ilk trafo konuldu
Nusaybin Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi ve Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ömer Özel, ilçede süren elektrik sorunun çözümü için Dicle Elektrik Dağıtım nezdinde yaptığı girişimler sonuç verdi. Söz verildiği gibi Mahal
Nusaybin Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi ve Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ömer Özel, ilçede süren elektrik sorunun çözümü için Dicle Elektrik Dağıtım nezdinde yaptığı girişimler sonuç verdi. Söz verildiği gibi Mahalleye ilk trafo için kazıya başlandı.
Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi Mardin Müdürü Mehmet Bulut'un talimatıyla Selahaddin Eyyubi Mahallesi PTT Binasının yanındaki Eser Sokak üzerinde elektrik trafosu için yer kazımı başlandı. Üç gün içerisinde bölgedeki elektrikte iyileşme olması bekleniyor.
Bu arada Selahaddin Eyyubi Mahallesindeki elektrik sorunun çözümü için Dicle Elektrik Şirketi Mardin Müdürlüğü nezdinde girişimlere bulunan ve işin takipçisi olan Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ömer Özel, 27 Mayıs Caddesi olarak bilinen Midyat yolu için de girişimlerinin devam ettiğini ifade etti.
Özel şöyle konuştu: "Bilindiği gibi Selahaddin Eyyubi Mahallemizin ciddi anlamda elektrik sıkıntı vardı. Esnaflarımız ve vatandaşlarımız sürekli mağdur oluyordu. Esnaflarımız bize başvurdu. DEDAŞ Mardin Müdürümüz Mehmet Bulut beyle görüştük. Normal şartlarda 6 ayda ilçeye getirilmesi planlanan trafoyu bize 10 için söz verdi. Şuanda 5 gün içerisinde bu söz yerine getirilmiş olundu. Nusaybin esnafı ve Nusaybin halkı adına kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonran Nusaybin'deki Elektrik sıkıntısının biran önce giderilmesi için yoğun bir şekilde çalışacağız. Bir ay içerisinde 5 trafo sözü aldık. 27 Mayıs Caddesinin de ciddi anlamda sıkıntısı var. Allah'ın izniyle 10 - 15 güne kadar o trafoyu da taktırmaya çalışacağız. Herkesin içi rahat olsun. Nusaybin halkı ve esnafı sahipsiz değildir. Sorunların takipçisi olacağız." dedi.