GÜNDEM Haber Girişi : 15 Şubat 2020 13:32

Güneydoğu'nun en büyük Korku Evi Nusaybin'de açıldı

Güneydoğu'nun en büyük Korku Evi Nusaybin'de açıldı
Güneydoğunun en büyük Cin-ayet Korku Evi Şubesi Nusaybin'de faaliyete girdi.

Güneydoğunun en büyük Cin-Ayet Korku Evi Şubesi Nusaybin'de faaliyete girdi.

 

Nusaybin Kaçakçılar Pazarında açılan Korku evi 4 farklı oyun türüyle hizmet veriyor. Korku, ekstra korku, gerilim ve evden kaçış gibi korku türlerinde verilen hizmette arkadaşlarınızla eğleneceli korku dolu dakikalar geçirebilirsiniz.

 

Cin-Ayet korku evinde eğlenceli, heyecanlı ve aksiyon dolu vakit geçirmeniz için birebir seçilen oyun türüne göre bulmacaları çözüp, korkulu dakikaları geride bırakarak kurtulabilir, şifreleri çözerek bölümleri geçebilir ve 12 bölümde aktörleri atlatarak ayrıca hızlı davranarak ve hızlı düşünüp size verilen kurallara uyarak oyunu bitirebilirsiniz.

 

Rezervasyon yaparak arkadaşlarınızla dilediğiniz saatte korku dolu dakikalar geçirebilirsiniz.

 

Ayrıca özel günleriniz için de hizmetinizdeyiz.

 

Rezervasyon için iletişim: Kaçakçılar çarşısı -05442544785

 

Korku Evinin açıklaması:

"Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebilmek için yapabileceğiniz aktivitelerden en güzeli olan korku evi etkinliğine katılmak!! 
Ve bu korku evi Korku Saati olmalı. Bunun için geçerli sebeplerimiz olduğundan emin olabilirsiniz. 
Güleryüz ve müşteri memnuniyeti edindiğimiz günlerimizden birinde sizin de yer almanızı büyük bir heyecanla bekliyoruz. Gelin ve bu güzel deneyimi kaçırmayın. 
Eğer aşırı korkacak arkadaşlarınız varsa onun bu eğlenceden mahrum kalmaması için de çözüm yöntemlerimiz var.
Geldiğinizde sizi karşılayacak ve oyun başlamadan önce size bilgiler vererek biraz rahatlamanızı sağlayacağız.
Ama  cin-ayet korkuevine korkmak için geldiğinizi unutmamanızı rica ediyoruz.

 

- OYUN TÜRLERİ
Korku evimizde seçeceğiniz 4 farklı oyun türü vardır. Bunlar; korku, ekstra korku, gerilim ve evden kaçış. 
2 katlı olan korku evimiz size eğlenceli vakit için kaliteli bir fırsat sunuyor. 
Daha önce bir çok arkadaş grubunu ağırladık ve hepsinin çıktıklarında yüzlerinde olan heyecanı ve mutluluğu sitemizin biraz aşağısında hepiniz görebilirsiniz. 
Cin-ayet korku evinde eğlenceli, heyecanlı ve aksiyon dolu vakit geçirmeniz için birebir. Seçtiğiniz oyun türüne göre bulmacaları çözüp, korkulu dakikaları geride bırakıp kurtulabilir, şifreleri çözüp bölümleri geçebilir ve 12 bölümü geçerek, aktörlerimiz atlatarak ayrıca hızlı davranarak ve hızlı düşünüp size verilen kurallara uyarak eğlenmemeniz işten bile değil.
Harika dizaynı ve korku aktörlerimizle geçireceğiniz her saniye fazlasıyla değerli olacaktır. 
Arkadaş grubunuzla gelip Cin-ayet korku evimize girdiğiniz ilk anda korkuyu iliklerinizde hissedeceksiniz. 
Kaliteli fon müzikleri ve moderatörümüz emin olabilirsiniz ki size bu konuda epeyce yardım edecektir.
Cin-ayet korku evi size her türlü eğlenme fırsatını sunacaktır. 
Eğer siz çok da korkmayacağını düşünüyorsanız gelip tecrübe edinmenizi isteriz. 
Bu konuda kendimize çok güveniyoruz ve bu düşüncemiz kuru bir özgüvenden kaynaklanmıyor. 
Cin-ayet korku evini kurduğumuz ilk zamandan beri gelen bütün arkadaş gruplarından olumlu yorumlar aldığımızı belirtmek isteriz. Bu yorumlardan bazıları sitemizde bulunmaktadır. 
İsterseniz detaylıca okuyabilir, fragmanımızı izleyebilir ve detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

 

-İŞLEK BİR MUHİT
Korku evimiz nusaybin/kaçakçılar çarşısının göbeğindedir. 
Kolay ulaşılabilir olması müşterilerimizin ilgi odağı olmamızı sağlıyor. Şimdiye kadar neredeyse her müşterimizden bu konu hakkında olumlu dönütler aldık. Bu bizim kendimizden emin olmamızı sağladı ve bizi daha da gelişmemiz için motive etti. Size en iyi hizmeti verebilmek için her zaman açık fikirli olduk ve bunları hayata geçirdik. 
1 saatlik eğlencenizin içinde sizin keyif alabilmeniz için bir çok şey tasarladık ve bunları sizlere sunmaktan biz de büyük keyif alıyoruz. 
Cin-ayet korku evi olarak size istediğiniz heyecanı verebilmek için fazlasıyla çaba sarf ediyoruz ve müşterilerimiz korku evimizden tam da olmasını istediğimiz şekilde çok eğlenmiş mutlu bir şekilde ayrılıyorlar. Gelişmemizi buna borçlu olduğumuzu söylemeliyiz. 
Mekan dekorasyonumuz ve mekanda bulunan dekorların her biri özellikle sizin eğlencenizi artırabilmesi düşünülerek yerleştirilmiş ve hazırlanmıştır.

 

REZERVASYON
Arkadaş grubunuzu belirledikten sonra bizi arayın ve böylelikle seçtiğiniz oyun türü kaç kişi gelmek istediğinizi belirtin. Ayrıca konumumuz hakkında detaylı bilgi alın. 
Rezervasyon yaptırmak istediğiniz saati siz belirleyin. 
Ve eğer isterseniz biraz erken gelip sizden önce giren arkadaş grubunun çıkmasını bekleyebilir ve onların eğlendiklerini kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Bu sizi doğru yere geldiğinizden emin bir hale getirecektir. Unutmayın ki sizin eğlenmeniz için kurulduk ve bunu şimdiye kadar hep başardık. Eğer gelmek isterseniz bunu size de göstermeyi çok isteriz. 
Detaylı bilgi ve rezervasyon için bize ulaşın: - 05442544785

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.