POLİTİKA Haber Girişi : 09 Aralık 2023 18:21

Fuat Karahan, HEDEP'ten Nusaybin Belediye Başkanlığı için başvuru yaptı

Fuat Karahan, HEDEP'ten Nusaybin Belediye Başkanlığı için başvuru yaptı

Nusaybin'in ailesiyle birlikte tanınan esnaflarından Fuat Karahan, Nusaybin Belediye Başkanlığı için HEDEP'ten başvurusunu yaptı.

 

HEDEP Mardin il Başkanlığında oluşturulan Aday Komisyonuna Belediye Eşbaşkanlık başvurunu yapan Karahan, tanıtım ve proje başvuruda "Yeniden Nusaybin" sloganını kullandı.

 

Karahan, Nusaybin'de kısa, orta ve uzun vadeli projeler için kurulacak Proje ofisi, Kooperatifçilik, Köylere geri dönüş, kadınlar, gençlik ve toplumun her kesimi için hazırladıkları projelerini anlattı.

 

Fuat Karahan kimdir?

1973 Mardin Nusaybin doğumluyum. İlkokulu köyde Ortaokulu ve Liseyi Nusaybin'de okudum.

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi mezunuyum. Artuklu Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümünde Yüksek Lisans yaptım. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Doktora Bölümünde halen devam etmekteyim. Ayrıca İş Hukuku, İş Sağlığı ve Güvenliği, Kobi Danışmanlığı, 

Dış Ticaret, E Ticaret, Kalite Mühendisliği alanlarında uzmanlık yaptım. 

İso 9001-2015 Uluslararası Baş Denetçi olarak çalışmaya devam ediyorum. Mobilya imalatı alanlarında yaklaşık 30 yıldır çakşmakta olup Nusaybin ve Mardin O.S.B.'de imalat yerim bulunmaktadır. Mobilya ve dekorasyon alanında 2020 Güneydoğu Anadolu en iyi dekorasyon ödülü aldım. 

2022 Türkiye en iyi dekorasyon ödülü aldım.