GÜNDEM Haber Girişi : 06 Ocak 2018 10:05

İpek yolunun Nusaybin bölümünde temizlik çalışması

İpek yolunun Nusaybin bölümünde temizlik çalışması
Nusaybin Belediyesi, İpek yolunun Nusaybin bölümünde yol güzergâhı boyunca temizlik çalışması yaptı.
Nusaybin Belediyesi, İpek yolunun Nusaybin bölümünde yol güzergâhı boyunca temizlik çalışması yaptı.
Nusaybin Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili Fahrettin Aktaş tarafından yapılan açıklamada, Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ergün Baysal'ın talimatı üzerine çevre temizliği, çevre sağlığını korumak ve çevre kirlenmesini önlemek, hizmette ve kalitede öncü belediye olma ilkesinden hareketle insanımızın sağlığı ve çevre koşullarının sağlanması temini doğrultusunda ilçe genelinde başlatılan genel çevre temizliği çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
Hizmetler konusundan Nusaybin Belediyesinin her zaman ilkleri kazandırmaya büyük gayret gösterdiğini kaydeden Aktaş, özveriyle günün 24 saatini hizmet çalışmaları için harcadıklarını ifade etti.
Aktaş şöyle konuştu:
“Güzel Nusaybin’imiz her zaman hizmetin en iyisini hak ediyor. Belediyemizce Nusaybin halkına yakışır, sağlıklı ve yaşanılabilir çevre koşullarının sağlanması amacıyla, halkın memnuniyeti ve istekleri göz önünde bulundurularak vatandaşlarımızın yaşamlarını sağlıklı, çağdaş ve temiz bir çevrede sürdürmesini sağlamak için devamlı ve kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Kaymakam ve Belediye Başkan vekilimiz Baysal, ilçenin genelindeki temizliğe her zaman büyük önem vermekte olup vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin daha etkin bir şekilde sağlanması amacıyla ilçe sınırları içerisinde bulunan karayollarının kaldırımları ile orta refüjlerin üzerinde bırakılan veya atılan çöpler ile refüj taşlarının kenarında biriken toprak yığınları ile çöplerin temizlenmesi için başlatılan çalışmaların belirli zamanlarla çalışması devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekipleri, yol güzergâhı boyunca temizlik çalışmaları yapmaktadır.”
Aktaş, belirli bir takvime bağlanan genel temizlik çalışmalarının süreceğini kaydetti.