EĞİTİM Haber Girişi : 15 Eylül 2023 23:39

Mektebim Koleji CEO’su Elif Çağlayan, Mektebim Koleji Nusaybin Kampüsünü ziyaret etti

Mektebim Koleji CEO’su Elif Çağlayan, Mektebim Koleji Nusaybin Kampüsünü ziyaret etti

Mektebim Koleji CEO’su Elif Çağlayan, Mektebim Koleji Nusaybin Kampüsünü ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve yöneticileri ile bir araya geldi. Çağlayan, kampüste incelemelerde bulunduktan sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti, daha sonra okul yönetimiyle değerlendirme toplantısı yaptı.

 

Türkiye’nin eğitim ve öğretimde öncü bir ülke olmasını arzuladığını belirten Çağlayan, “Hedefimiz iyi ve kaliteli bir eğitim-öğretimi yurdun dört bir yanındaki çocuklarımıza ulaştırmak. Biz Mektebim Koleji olarak her çocuğun kaliteli bir eğitim alma hakkına sahip olması gerektiğini düşünüyor ve bu amaçla gece gündüz durmadan çalışıyoruz. En büyük ödülümüz de öğrencilerimizin başarılarıdır” diye konuştu.

 

Mektebim Koleji Nusaybin Kampüsünün 2023 YKS’de gösterdiği üstün başarıyla sayısal alanda Nusaybin birincisi, ikincisi ve üçüncüsü çıkardığını ve bu öğrencilerin İstanbul, Antalya ve Diyarbakır’da Tıp Fakültesine yerleştiğini vurgulayan Elif Çağlayan, bu başarıdan dolayı gurur duyduğunu dile getirdi. Mektebim Koleji Nusaybin Kampüsünün aynı başarıyı LGS’de de göstererek 2023 LGS Türkiye Şampiyonu çıkardığına dikkat çeken Çağlayan, LGS 1.’si Abdülaziz Özdemir’in Galatasaray Lisesine yerleşmesinden büyük mutluluk ve kıvanç duyduklarını da sözlerine ekledi. Genel Merkez olarak İstanbul’da da öğrencimize sahip çıkacaklarının, Nusaybin’den Abdulaziz Özdemir gibi başka Azizler çıkacağından kuşku duymadığının altını çizen Çağlayan, Mektebim Koleji Nusaybin Kampüsünün 2023 LGS’ de 371,01 puan ortalamasıyla ile kolektif başarıda da Türkiye’deki pek çok koleji geride bıraktığını ifade etti.

 

Nusaybin’de başarı çıtasının daha da yükselmesi için gereken desteği vermeye her zaman hazır olduklarını söyleyen Mektebim Koleji CEO’su Elif Çağlayan, Nusaybin Kampüsünün LGS ve YKS’de gösterdiği başarılı performanstan dolayı Kampüs Kurucusu Murat Engin’e teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.