GÜNDEM
Yayınlanma : 09 Eylül 2026 15:09

Nusaybin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde implant tedavisine başladı

Nusaybin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde implant tedavisine başladı

Nusaybin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde implant tedavisinin uygulanmaya başlanacağı bildirildi.

Merkezin Başhekimi Dt. Cevat Akyün, yaptığı açıklamada, vatandaşlara sunulan ağız ve diş sağlığı hizmetlerine implant tedavisinin de ekleneceğini belirtti.

İmplant uygulamasının başlamasının bölgedeki ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olduğunu ifade eden Akyün, vatandaşların kaliteli, güvenilir ve ulaşılabilir sağlık hizmetlerine kendi bölgelerinde erişebilmesinin öncelikleri olduğunu kaydetti.

Akyün, implant tedavisinin Nusaybin'de uygulanmaya başlanmasıyla hastaların önemli bir sağlık ihtiyacının daha karşılanacağını belirterek, hizmetin ilçeye kazandırılmasında katkı sunan Sağlık Bakanlığı, Mardin Valiliği ve Mardin İl Sağlık Müdürlüğü başta olmak üzere yöneticilere, hekimlere ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Merkezde sağlık hizmetlerinin niteliğini artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini aktaran Akyün, implant tedavisinin Nusaybin ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi.