SPOR Haber Girişi : 01 Kasım 2022 20:52

Nusaybin'de ilk defa Kort Tenisi Turnuvası düzenlendi

Nusaybin'de ilk defa Kort Tenisi Turnuvası düzenlendi
Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Belediye Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası sona erdi.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Belediye Spor Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası sona erdi.

 

Belediye Spor Kompleksinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Kort Tenisi ile 3X3 Sokak Basketbolu branşlarında düzenlendi.

 

İlk defa düzenlenen Kort Tenisinde erkek ve kadın kategorilerinde beklentinin üzerinde sporcu katılırken her iki branşta da maçlar büyük heyecana sahne oldu.

 

Üç gün süren Cumhuriyet Kupasının sonunda Kort Tenisi Erkekler; Taner Karadağlı birinci, İbrahim Tarko ikinci ve Ramazan Atalan üçüncü oldu.

Kort Tenisi Kadınlarda ise; Leyla Aybas birinci, Cazya Türk ikinci ve Sabire Bilgiç üçüncülüğü elde etti.

 

3X3 Sokak Basketbolu Kadınlar da; Nusaybin Spor Akademisi birinci, Altın Kızlar ikinci ve Nusaybin Belediye üçüncü olurken 3X3 Sokak Basketbolu Erkekler ise; Targeryen birinci, Nusaybin Basketbol Kulübü ikinci, Nusaybin Spor Akademisi ise üçüncü olarak turnuvayı bitirdi.

 

Turnuvanın sonunda dereceye giren takım ve sporculara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Tekin, Belediye Yazı İşleri Müdürü Fahrettin Aktaş ile Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Burak Eryılmaz tarafından madalya ve kupa verildi.

 

Turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Tekin, hem basketbol hem de kort tenisi şampiyonasına yoğun bir katılım olduğuny söyledi.

 

Turnuva katılan tüm sporcu ve takımları tebrik eden Tekin, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramınım 99. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Kupası düzenledik. Çok başarılı iki ayrı branşta turnuva oldu. Turnuvada mücadele eden, derece elde eden ve destek veren başta Kaymakamımız Ercan Kayabaşı olmak üzere tüm destekçilerimize teşekkü ediyoruz. Bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz" şeklinde konuştu.