GÜNDEM Haber Girişi : 27 Mart 2024 12:48

Nusaybin'de şehit aileleri ve gaziler için iftar

Nusaybin'de şehit aileleri ve gaziler için iftar

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Ramazan ayının 16. günü akşamında şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile bir araya gelerek iftar yaptı.

Şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile yakından ilgilenen ve masaları tek tek gezerek hatırlarını soran Kaymakam Ercan Kayabaşı, “Şehit ve gazilerimizin emanetlerine her zaman devlet ve millet olarak sahip çıkmaya devam edeceğiz. Cennet vatanımız uğruna şehit olan kahramanlarımızın kıymetli aileleri, değerli gazilerimiz ve aileleriyle iftar programında bir araya gelerek Ramazan ayının rahmet ve bereketini paylaşarak hep birlikte oruçlarımızı açtık. Başımızın tacı emanetimiz olan değerli şehitlerimizin aileleri ile kahraman gazilerimiz ve aileleriyle hasbihal edip, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ettik” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Kayabaşı, “Birlikte geçirdiğimiz bu anlamlı iftar vesilesiyle, bir kez daha şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize aileleriyle sıhhatli, huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum” dedi. Kaynak: Gönül sofrasında şehit aileleri ve gazileri ağırladı.