SPOR Haber Girişi : 09 Mayıs 2022 12:53

Nusaybin Eğitim Bir-Sen’in düzenlediği eğitimciler arası Halı Saha Futbol Turnuvası başladı  

Nusaybin Eğitim Bir-Sen’in düzenlediği eğitimciler arası Halı Saha Futbol Turnuvası başladı  
Eğitim-Bir-Sen Nusaybin temsilciliği tarafından Milli Eğitim Camiası arasında düzenlediği ve geleneksel hale getirilmesi planlanan halı saha futbol turnuvası başladı.

Eğitim-Bir-Sen Nusaybin temsilciliği tarafından Milli Eğitim Camiası arasında düzenlediği ve geleneksel hale getirilmesi planlanan halı saha futbol turnuvası başladı. Turnuva, trafik kazası sonucu genç yaşta kaybettiğimiz Öğretmenler Suzan Basın ve Büşra Yıldız’ adandı.

 

Hakan Olimpik Spor Kompleksinde düzenlenen Eğitim Bir Sen Halı Saha Futbol Turnuvasına 28 takım katıldı. Turnuva ile ilgili açıklama yapan İlçe Temsilcisi Mehmet Şefak Kavak, ilçede görev yapan eğitimcileri sosyo kültürel aktivitelerle bir araya getirmeyi hedefledikleri belirterek, amaçlarının sporun birleştirici ve kaynaştırıcı özelliğini fark ettirmek olduğunu söyledi. Kavak, “Bu etkinlik ile inşallah eğitim camiasını kaynaştırıp yeni dostlukların başlangıcı olacağını, hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, turnuvaya katılımda bulunan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

 

Halı Saha Futbol Turnuvasını geçtiğimiz yıl trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Oğuzhan İlkokulu Öğretmenleri Suzan Basın ve Büşra Yıldız’a adadıklarını ifade eden Kavak, bu vesileyle bir kez daha öğretmenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileklerinde bulunduklarını ifade etti.

 

Yapılan konuşmalardan sonra Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Şefak Kavak’ın başlama vuruşu ile turnuva başladı.