SPOR Haber Girişi : 22 Ekim 2023 18:59

Nusaybin evinde Midyat'ı 4-1 yendi

Nusaybin evinde Midyat'ı 4-1 yendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Mardin 1. Amatör Futbol Ligi'nde Mücadele eden Nusaybin Belediye Spor, lifin ikinci haftasında Midyat Belediye Spor ile karşılaştı. Maçı Nusaybin 4-1 kazandı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından FRİT-II Projesi kapsamında yenilenen Nusaybin Atatürk Şehir Stadyumunda iki sezon aradan sonra ilk maç oynandı.

 

Nusaybin Belediye ve Midyat Belediye maça "Gazze'de yapılan zulmü kınıyoruz" pankartıyla çıktı. Bir dakikalık saygı duruşundan sonra maç başladı.

 

Maçın ilk dakikasından itibarem üstün bir oyun ortaya koyan Nusaybin Belediye ilk yarıda Rıdvan Oğuz ve Mehmet Salih Öztürk'ün golleri 2-0 öne geçti. Maçın ikinci yarısında yine Rıdvan Oğuz ve Mehmet Salih Öztürk'ün attığı gollerle maçı 4-1 kazanma başarısı gösterdi.

 

Ligde oynadığı iki maçta bir beraberlik ve bir galibiyet alan Nusaybin Belediye, 4 puanla Kızıltepe 47 Sporun ardından ikinci sıraya yerleşti.

Maçı, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Tekin, Nusaybin Belediye Spor Başkanı Necmettin Kardaş, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Adil Çelik ve Nusaybin Dicle Spor Kulüp Başkanı Mehmet Nebi Şahin de taraftarla birlikte izledi.