ASAYİŞ Haber Girişi : 22 Eylül 2023 00:23

Nusaybin Polisi gece saatlerinde uyuşturucu ile mücadele mesaisinde

Nusaybin Polisi gece saatlerinde uyuşturucu ile mücadele mesaisinde

Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında gece saatlerinde ilçe genelinde denetimler gerçekleştirdi. Üzerinde uyuşturucu yakalanan 1 kişi adli mercilere sevk edildi.


Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'nın talimatıyla denetimlerini sıklaştıran İlçe Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği öncülüğünde eş zamanlı olarak ilçe genelinde uyuşturucu ile mücadele alan denetimleri gerçekleştirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği, TEM, Devriye, Çevik Kuvvet ve Güvenlik Büro Ekipleri ile birlikte yapılan Narkoalan uygulamasında 124 şahıs ve 38 araç ile metruk binalar kontrol edildi. Burada yapılan denetimlerde üzerinde uyuşturucu madde yakalanan 1 kişi hakkında adli mercilerce işlem başlatıldığı belirtildi.

 

Nusaybin Polisi, uyuşturucu - uyarıcı madde ile ilgili mücadelenin devam edeceği vurgusu yaptı.

 

Öte yanda İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Nusaybin Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği TUBİM görevlilerinin bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında NarkoRehber Standı kurularak bilgilendirme ve farkındalık faaliyeti gerçekleştirildi. Bu kapsamda vatandaşlara broşür dağıtılarak UYUMA aplikasyonu hakkında bilgi verildi.