GÜNDEM Haber Girişi : 08 Ağustos 2011 13:10

Nusaybin Ticaret Borsası'ndan Bin 111 aileye Ramazan yardımı

Nusaybin Ticaret Borsası'ndan Bin 111 aileye Ramazan yardımı
TOBB'ye bağlı Mardin'in Nusaybin ilçesi Ticaret Borsası, Ramazan ayı nedeniyle bin 111 yardıma muhtaç aile gıda yardımında bulundu.
Arif Altunkaynak
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bağlı Mardin'in Nusaybin ilçesi Ticaret Borsası, Ramazan ayı nedeniyle bin 111 yardıma muhtaç aile gıda yardımında bulundu.
    Nusaybin Ticaret Bosası Başkanı Necdet Aktaş tarafından yapılan açıklamada, TOBB tarafından her yıl yapılan 20 Bin TL'lik yardımın bu yıl da Ramazan ayında yapıldığını bildirdi.
    Geçtiğimiz yıl 20 Bin TL değerinde 870 aileye gıda yardımında bulunduklarını ifade eden Başkan Aktaş şöyle konuştu;
"Geçen seneki parasal rakamlarla aynı para olmasına rağmen bu sene ilçemizde yeni açılan Dia % Sa ile yaptığımı ptokol gereği bu rakam Bin 111 aileye çıkarılmıştır. Bizim için aynı paralarla çok daha fazla yardıma muhtaç aileye ulaşma imkanı olmuştur. Yönetim kurulumuzca ilçe merkezi, belde ve köylerde tespit ettiğimiz ailelere yardımlarım kolilerimizi ulaştıracağız."
    Aktaş, önümüzdeki eğitim öğretim sezonu başında da 2011 bütçelerinden İlköğretim çağındaki öğrencilere 20 Bin TL değerinde eğitim yardımında da bulunacaklarını sözlerine ekledi. / Nusaybinim.com