EĞİTİM Haber Girişi : 17 Şubat 2024 21:54

Nusaybinli hemşehrimiz Abdulbaki Tek, Midyat Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı

Nusaybinli hemşehrimiz Abdulbaki Tek, Midyat Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı

Nusaybinli hemşehrimiz Eğitimci Abdulbaki Tek, Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı.


Midyat’ta göreve başladığı için mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade eden Şube Müdürü Tek, “Midyat Milli Eğitim Müdürlüğü’nde güzel ve başarılı bir ekip var. Bende bilgi ve birikimimle en etkili ve verimli bir şekilde eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve var olan başarı çıtasının daha da yukarılara çıkarılması, öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim öğretimlerine devam etmelerini sağlamak için çalışacağım. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahim Demir, kıymetli şube müdürlerimiz, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile birlikte öğrencilerimizi iyi bir geleceğe hazırlamak temel gayemizdir.” dedi.

 

Abdulbaki Tek kimdir?
1979 Nusaybin doğumlu olan Şube Müdürü Abdulbaki Tek, sırasıyla Nusaybin, Savur ve Dargeçit ilçelerinde görev yaptıktan sonra Midyat’a atandı.

2000 yılında Biyoloji öğretmeni olarak eğitim camiasına adım atan Şube Müdürü Tek, eğitim camiasının öğretmen ve idarecilik görevlerini başarıyla yaptı.
Evli ve 3 çocuk babası olan Şube Müdürü Abdulbaki Tek, eğitim camiasında 24 yıldır görev yaptığını söyleyerek, Midyat’ın eğitimdeki başarı çıtasını yükseltmek için çalışacaklarının altını çizdi.