EĞİTİM Haber Girişi : 04 Temmuz 2023 09:21

Seyit Mustafa Çelik Fen Lisesi Müdürlüğüne Mehmet Emin Çetin atandı

Seyit Mustafa Çelik Fen Lisesi Müdürlüğüne Mehmet Emin Çetin atandı
Nusaybin'de 2023 - 2024 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek Seyit Mustafa Çelik Fen Lisesine Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevi yapan Mehmet Emin Çetin atandı.

Nusaybin'de 2023 - 2024 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek Seyit Mustafa Çelik Fen Lisesine Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevi yapan Mehmet Emin Çetin atandı.

 

Seyit Mustafa Çelik Fen Lisesinin Türkiye çapında tercih edilen bir lise olması için çalışmalar sürerken yönetici ve öğretmen kadrosu da bu yönde belirlenmeye devam ediliyor. Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin'in bizzat üzerinde durduğu görevlendirmelerde, Üniversitede okuduğu bölümü birincilikle bitiren, Mardin ve ilçeleri yanı sıra Nusaybin'de de uzun yıllardır öğretmenlik ve Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevlerinde bulunan, Şube Müdürlüğü sınavında Türkiye Üçüncüsü olarak derece alan Mehmet Emin Çetin görevlendirildi.

 

Çetin'in Seyit Mustafa Çelik Fen Lisesinin başarısı için Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden ayrıldığı öğrenildi.

 

Çetin yaptığı açıklamada; 

"Seyit Mustafa Çelik Fen Lisesine atamamda vesile olan Mardin Valimiz/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Mahmut Demirtaş başta olmak üzere, Mardin İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir’e, Kaymakamımız/Belediye Başkan Vekili Sayın Ercan Kayabaşı'na ve Nusaybin eğitimini marka haline getiren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ümit Çetin’e teşekkür eder, sonsuz şükranlarımı sunarım.

 

Ayrıca; İlçemizin Fen Lisesine kavuşma hayalini gerçekleştiren ve hiçbir masraftan kaçınmayan, Nusaybin'imize standartların üzerinde modern bir okul kazandıran Hayırsever Seyit Mustafa Çelik ailesine teşekkür ederim. 

 

Nusaybin'imize yeni bir başlangıç, yeni bir imkan olarak sunulan Seyit Mustafa Çelik Fen Lisemizin yeni bir başarı merkezi haline geleceğine inanıyorum ve hayallerine ulaşmak için Fen Lisemizi tercih edecek olan tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Emin Çetin kimdir?

2004 yılında Dicle Üniversitesi Biyoloji Öğretmenliğinden birincilikle mezun oldum. İlk görev yerim olan Midyat Aziz Önen Lisesi’nde Biyoloji Öğretmeni olarak görev yaptım. 

 

Uzun yıllar Biyoloji Öğretmeni ve idareci olarak çalıştım. En son Mardin/Artuklu Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yaparken 2019 Yılında ise Şube Müdürlüğü sınavını Türkiye üçüncüsü olarak başarı göstererek Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandım. 

 

Bu görevi 2022- 2023 Eğitim-Öğretim yılı sonuna kadar gururla ifa ettim. 

 

Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü iken 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında başlayacak olan ve Nusaybin'imizin yıllardır özlemle beklediği Seyit Mustafa Çelik Fen Lisesine Kurucu Müdür olarak atandım.