RESMİ İLANLAR Haber Girişi : 26 Ağustos 2011 10:14

Starpet'ten Bin 500 Aileye Ramazan Yardımı

Starpet'ten Bin 500 Aileye Ramazan Yardımı
Türkiyenin en büyük akaryakıt firmalarından Starpet Garzan A.Ş., Mardin'in Nusaybin ilçesinde her yıl yardıma muhtaç ailelere yaptığı Ramazan Yardımını bu yıl da sürdürdü.
Abdullatif Altunkaynak - Arif Altunkaynak
Türkiyenin en büyük akaryakıt firmalarından Starpet Garzan A.Ş., Mardin'in Nusaybin ilçesinde her yıl yardıma muhtaç ailelere yaptığı Ramazan Yardımını bu yıl da sürdürdü. Bayram öncesi Bin 500 aileye gıda yardımı yapıldı.
    Yardım dağıtılacak ailelerin Kaymakamlığa Bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Sydv) ile Mahalle Muhtarları tarafından tespit edilen aileler olduğunu bildiren Starpet Garzan A.Ş. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Saha müdürü Davut Oruç, ilçe merkezi, beldeler ve köylerde tespit ettikleri ailelere kendi personeli ve araçlarıyla yardım dağıtacaklarını söyledi.
    Starpet Garzan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin’in Nusaybinli olması Nusaybin’de yardıma muhtaç ailelerin düşünüldüğünü ifade eden Oruç; “Şirket olarak 4 yıldır Ramazan ayında Yardıma muhtaç ailelere Ramazan ayı gıdası dağıtıyoruz. Yardımlar dağıtılırken yardıma muhtaç gerçek aileler olmasına özen gösteriyoruz. Personelimiz, her gün iftar sonrası tespit ettiğimizi aileleri ziyaret ederek yardımları bırakıyorlar. Sayın Yönetim Kurulu Başkanımız Mahfuz Okalin beyin bu katkısı vatandaşlarımız tarafından da memnuniyetle karşılanıyor” dedi. / Nusaybinim.com