GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 20 Kasım 2020 13:19 Haber Girişi : 20 Kasım 2020 13:23

Telekom Nusaybin'de TOKİ'de alt yapı çalışmalarına başladı

Telekom Nusaybin'de TOKİ'de alt yapı çalışmalarına başladı
Türk Telekom Nusaybin TOKİ Konutlarında alt yapı çalışmalarına başladı. Aralık ayı başı itibariyle birçok bölgeye fiber hattı verileceği bildirildi

Türk Telekom Nusaybin TOKİ Konutlarında alt yapı çalışmalarına başladı. Aralık ayı başı itibariyle birçok bölgeye fiber hattı verileceği bildirildi.

 

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Emrullah Temizkan'ın çarşı merkezi ve TOKİ konıtlarında yaptığı ziyaretlerde vatandaşlar internet alt yapısı yetersizliğini dile getirdi.

 

Vatandaşların istek ve şikayetlerini dikkate alan Temizkan, durumu Türk Telekom yetkililerine ileterek sorunun çözümünü istedi. Bunun üzerinde Türk Telekom yetkilileri TOKİ ve Kışla Mahallesinde Fiber alt yapı çalışmalarına başladı.

 

TOKİ Konutlarında 12, 1, 2 ve 3'üncü etap ile Kışla Mahallesine bağlı Zeytin, Bostan, Pınar, Hayat ve Sınır sokakta fiber alt yapı çalışmalarının bittiği ifade eden Telekom Yetkilileri 8. Etapta çalışmalara başlayacaklarını bildirdi.

 

Şuanda fiber ana hat çalışmaları yapıldığını kaydeden Telekom yetkilileri, Aralık ayı itibariyle abone çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.