EĞİTİM Haber Girişi : 09 Mart 2024 11:48

TYT kampında hem öğrendiler, hem eğlendiler

TYT kampında hem öğrendiler, hem eğlendiler

Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, 2024 YKS'ye hazırlanan gençlerle bir araya geldi. Kaymakam Kayabaşı, kampın son gününde öğrencilerle birlikte kemençe eşliğinde halay çekti.

 

ÖĞRENCİLERDEN TYT KAMPINA  BÜYÜK İLGİ

Kaymakam Kayabaşı, büyük sınava yönelik Benim Hocam yayınları öğretmenleri Bayram Meral, Kadir Gümüş, İlyas Güneş, Görkem Şahin ve Gökhan Öz değerli hocalarımızın sunumuyla gerçekleştirilen "TYT Kampı"nın son gününde programa yoğun katılım sağlayan öğrencilerin sevinç ve mutluluklarına ortak oldu. Kaymakam Kayabaşı, “Hayallerine gidecek bu yolda gençlerimizin bu talebini yerine getirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadık. 5 gün süren "TYT Kampı'' eğitimine katılan öğrencilerimiz hem eğlendi hem öğrendi” dedi.

 

KEMENÇE EŞLİĞİNDE HALAY ÇEKTİLER

Kayabaşı, “Ders sonrası öğrencilerimiz moral amaçlı kemençe eşliğinde halay çekip gönüllerince eğlendiler. Bu güzel ülkenin kuşkusuz en büyük gücü ve en değerli sermayesi olan gençlerimizin eğitimin her alanında ve herzaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Kaymakam Kayabaşı, “Bu vesileyle, bizlerik kırmayarak programımıza katılan kıymetli hocalarımıza ve programda emeği geçen herkese göz bebeğimiz olan sevgili öğrencilerimiz adına tekrardan teşekkür ediyorum. Hepinize şimdiden başarılar diler, umarım hayalini kurduğunuz bu yolda her şey gönlünüzce olur” dedi.