GÜNDEM Haber Girişi : 15 Eylül 2023 08:39

Vali Tuncay Akkoyun Nusaybin'i ziyaret etti

Vali Tuncay Akkoyun Nusaybin'i ziyaret etti

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, incelemelerde ve ziyaretlerde bulunmak üzere Nusaybin'e geldi.

 

Vali Akkoyun, Nusaybin Hükümet Konağında Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, MHP Mardin Milletvekili Adayı Bedrettin Aslan ile Kamu Kurum ve Kuruluşları yöneticileri tarafından karşılandı. 

 

Burada Kaymakamlık makamını ziyaret eden Vali Akkoyun'a İlçe Kaymakamı Kayabaşı tarafından brifing verildi. Daha sonra Vali Akkoyun Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Burada Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı tarafından ilçede tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler hakkında sunum yapıldı.

 

Belediye Başkanlığı ziyaretinden sonra Vali Akkoyun, Kaymakam Kayabaşı ve beraberindeki Kurum Müdürleri, Tarihi Zeynel Abidin Camii ve Külliyesi, Mor Yakup Kilisesi, Gençlik Merkezi, Kapalı Semt Pazar, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgi aldılar.

 

Tarihi Nusaybin Çarşısında yapılan esnaf ziyaretinden sonra Vali ve Belediye Başkan Vekili Akkoyun ilçeden ayrıldı.