RESMİ İLANLAR Düzenleme Tarihi : 01 Ağustos 2020 16:35 Haber Girişi : 01 Ağustos 2020 16:41

Hüda - Par Nusaybin ilçe teşkilatından bayram mesajı

Hüda - Par Nusaybin ilçe teşkilatından bayram mesajı
Hüda - Par Nusaybin ilçe teşkilatı Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımldı.

Hüda-Par Nusaybin ilçe teşkilatı, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

“Yüce Rabbimize yakınlığı ifade eden ve İslam’ın şartlarından  biri olan bir kurban bayramına daha bizleri ulaştıran Allah'a hamd olsun.
İslam coğrafyasının işgal, sömürü ve terör saldırılarının hedefi haline getiren batı doğu emperyalizm ve onların işbirlikçilerinin  saldırılarının yanında ortaya çıkan bulaşıcı hastalıklar maalesef bayramların hakkıyla kutlanması bir yana bu yıl ki hacı kardeşlerimizin de mağdur olmalarına sebep olmuştur.


Başta Filistin olmak üzere, Yemen Arakan, Suriye, ırak, Afganistan, doğu Türkistan, Libya, sudan, Keşmir ve daha başka coğrafyalarda Müslüman kardeşlerimiz zulüm altında inlerken,Covid-19 nedeniyle binlerce kardeşimiz hayatını kaybetmiş, milyonlarcası bu salgından etkilenmiştir.


Bu şarait altında Rabbimize tövbe ve istiğfarımızı arttırmak, imkanlar dahilinde kurbanlar musibet ve belaların define vesile olması dileğimizdir. Bu vesileyle mübarek kurban bayramınızı tebrik eder yüce Allah'tan ümmetin ve insanlığın kurtuluşuna, hastalarımızın şifaya kavuşmalarını yüce Allah'tan niyaz ederiz.”