KÜLTÜR & SANAT Düzenleme Tarihi : 06 Mayıs 2021 10:30 Haber Girişi : 05 Mayıs 2021 11:55

Mem de Kavuşur Zin'ine okuyucuyla buluştu

Mem de Kavuşur Zin'ine okuyucuyla buluştu
Nusaybinli Eğitimci-Şair-Yazar Mehmet Nuri Yalçın’ın ikinci kitabı Mem de Kavuşur Zin’ine okuyucu ile buluştu.

Nusaybinli Eğitimci-Şair-Yazar Mehmet Nuri Yalçın’ın ikinci kitabı Mem de Kavuşur Zin’ine okuyucu ile buluştu.

 

Hazan Mevsimi’nde Vuslat adlı kitabı 2011 yılında okuyucu ile buluşan yazarın ikinci kitabı olan “Mem de Kavuşur Zin’ine” Ateş yayınlarından piyasaya çıktı. Nusaybin’den esintilerin de yer aldığı şiir kitabına tüm internet kitap satış noktalarından, D&R gibi ünlü kitap satış marketlerinden ve Ateş yayınlarının kendi satış sitesi olan www.pembevagonlar.com adresinden yazar imzalı olarak sipariş edilebiliyor.

 

Mehmet Nuri Yalçın Kimdir?
1986 doğumlu olan Mehmet Nuri Yalçın, Nusaybin Lisesi 2004 mezunudur. Milli Eğitim Bakanlığı’nda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan yazar halen Mersin Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencisidir.

 

Lise yıllarında çeşitli dergilerde şiir ve denemeleri yayımlanan yazarın bir grup genç arkadaşıyla çıkardığı Aramis dergisi ilk yayın denemesiydi. Şiir ve denemeleri daha sonraki yıllarda Figan, Mozaik gibi dergilerde de yayınladı. Sinada Dergisi’nde hala şiir ve denemelerine devam etmektedir. 2011 tarihinde “Hazan Mevsimi’nde Vuslat” adıyla ilk şiir kitabı Genelce Yayınları’ndan okuyucu ile buluştu. İkinci şiir kitabı olan Mem de Kavuşur Zin’ine ise Ateş Yayınları’ndan 2021 yılında piyasaya çıktı.

 

Nusaybin’in profesyonel liglerdeki ilk futbol hakemi de olan Yalçın, hala Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı futbol gözlemcisidir.