GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 19 Aralık 2020 17:36 Haber Girişi : 19 Aralık 2020 17:38

Nusaybin Baraj Yolu Caddesinde Asfalt Çalışmaları Başladı

Nusaybin Baraj Yolu Caddesinde Asfalt Çalışmaları Başladı
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ve Nusaybin Kaymakamı Emrullah Temizkan, Gırnavaz Mahallesi Baraj Yolu Caddesinde başlayan asfalt çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mahmut Demirtaş ile Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Emrullah Temizkan, Gırnavaz Mahallesi Baraj Yolu Caddesinde başlayan asfalt çalışmalarında incelemelerde bulundu.

 

Beraberindeki Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan ile birlikte Nusaybin'e gelen Demirtaş, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Temizkan, DSİ 102. Şube Müdürü Alaattin Akgül, Fen İşleri Müdürü Ramazan Akan, Park ve Bahçeler Müdür vekili Ramazan Doğan, Gırnavaz ve Bahçebaşı Mahalle Muhtarları tarafından karşılandı.

 

Gırnavaz Mahallesi Baraj Yolu Caddesinde başlayan asfalt çalışmalarını inceleyen Demirtaş, görevlilerden bilgi aldı. Cadde üzerindeki vatandaşlarla da bir araya gelen Demirtaş, asfaltlanan yolun hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Demirtaş, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Temizkan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Süzen daha sonra Çatalözü Mahallesinde bulunan Artuklu Üniversitesi Nusaybin Meslek Yüksekokulu alanında incelemelerde bulundu.

 

DSİ Çağ Çağ Sulama kanalında da incelemelerde bulunan Demirtaş, DSİ 102. Şube Müdürü Alaattin Akgül'den bilgi aldı.

 

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Demirtaş, İlçedeki ziyaret ve incelemelerinin son durağında "Mardin Yeşilleniyor Projesi" kapsamında, 2020 - 2021 yılı ağaçlandırma çalışmalarında Nusaybin tarihi İpek Yolu orta refüjünde yapılan fidan dikimleri bölgesinde incelemelerde bulundu.