GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 30 Temmuz 2020 16:22 Haber Girişi : 30 Temmuz 2020 16:24

Nusaybin'de ihtiyaç sahiplerine 793 Bin TL nakdi yardım

Nusaybin'de ihtiyaç sahiplerine 793 Bin TL nakdi yardım
Nusaybin Kaymakamlığına bağlı SYDV, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldür.

Nusaybin Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldür.

 

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Emrullah Temizkan başkanlığında toplanan Nusaybin SYDV, Kurban Bayramı öncesinde ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerinin ihtiyaçlarını karşıladı. SYDV aracılığıyla 2 bin 478 aileye toplamda 793 bin 750 TL nakdi yardımda bulunuldu.

 

Vatandaşımızın devletimizin sıcak yüzünü her daim hissetmeli diyen Kaymakam Temizkan, "Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu bizler için her şeyden önemlidir. Onların ihtiyaç duydukları her anda devletimizin imkânlarını ve vatandaşa dokunan sıcak yüzünü görmelerini ve hissetmelerini istiyoruz. Bu kapsamda Nusaybin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığıyla  2bin 478 ailemize yardım eli uzattık ve yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hanelerinde sevinç yaşanmasına vesile olduk. Hiçbir vatandaşımızın sıkıntı yaşamaması bizlerin temel prensibi olacak. Her zaman vatandaşımızın hizmetindeyiz” dedi.