GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 04 Eylül 2020 16:17 Haber Girişi : 04 Eylül 2020 16:20

Nusaybin’de kırsal mahalle muhtarlarının sorunları dinlendi

Nusaybin’de kırsal mahalle muhtarlarının sorunları dinlendi
Nusaybin’de aylık düzenlenen muhtarlar toplantısında kırsal mahalle muhtarlarının sorunları dinlendi.
Nusaybin’de aylık düzenlenen muhtarlar toplantısında kırsal mahalle muhtarlarının sorunları dinlendi.
 
 
Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Emrullah Temizkan başkanlığında Belediye toplantı salonunda yapılan Muhtarlar buluşmasına, AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Emniyet Müdürü Ragup Durmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel ve kırsal mahalle muhtarları katıldı.
 
 
Toplantısının açılış konuşmasını yapan Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Temizkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlayan muhtarlar buluşmalarına kendilerinin de devam ettiğini belirterek muhtarlara büyük değer verdiklerini bildirdi.
 
 
Muhtarların fikirlerine büyük önem verdiklerini kaydeden Temizkan, aylık olarak yaptıkları muhtarlar toplantısında, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki sorunları ve ihtiyaçları konuştuklarını ifade etti.
 
Muhtarlar toplantısında konuşan AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya da, muhtarlara büyük önem verdikleri söyledi.
 
 
Demirkaya, “Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlarımıza verdiği önemi hepimiz biliyoruz. Muhtarlar bizim için çok önemlidir. Bu ayki Nusaybin’de yapılan muhtarlar toplantısında Kaymakamımı ve Belediye Başkan vekilimiz ile birlikte katılarak mahallelerimizdeki sorunları, ihtiyaçları dinlemek istedik” dedi.
 
 
Konuşmalardan sonra kırsal mahalle muhtarlarının sorunları dinlendi.
 
 
Toplantıya, Mardin Büyükşehir Belediyesi şube temsilcisi, Nusaybin Belediyesi Yazı İşleri, Fen İşleri, Muhtarlık İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri de katılarak muhtarların dile getirdiği sorun ve ihtiyaçları kaydetti.
 
 
Toplantısının sonundan Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Temizkan, Mardin Milletvekili Demirkaya’ya, karakalem ile çizilmiş Nusaybin Belediye Binası resmini hediye etti.