VEFAT Haber Girişi : 29 Nisan 2021 11:06

Nusaybin değerli bir evladını kaybetti

Nusaybin değerli bir evladını kaybetti
Nusaybinli Akademisyen Fahrettin Çiçek, tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti.

Nusaybinli Akademisyen Fahrettin Çiçek, tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti.

 

KOVİD-19 hastalığı nedeniyle Çiçek bir süredir Ankara'da tedavi görüyordu. Çiçek'in bu gün sabah saatlerinde vefat ettiği haberi ailesine verildi. Ailesi tarafından alınan Çiçek'in cenazesi saat 15.00'te Şırnak Şerafettin Elçi Havaalanına getirilecek. Burada alınacak cenaze saat 15.30 ile 16.00 arasında Nusaybin'e bağlı Bahçebaşı (Bawerne) Mahallesinde defin edilecek.

 

-MARDİN VE BATMAN ÜNİVERSİTELERİNE GÖREV YAPMIŞTI
Nusaybin'in son yıllarda yetiştirdiği değerli insanlardan biri olan Fahrettin Çiçek'in vefat ilçede büyük üzüntüye sebep oldu. Mardin Artuklu Üniversitesi ve Batman Üniversitelerinde görev yapan Çiçek, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bünyesinde görev yapıyordu. Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın danışmanlığını yapan Çiçek'in vefatı sonrası binlerce taziye mesajı yayımlandı.

 

- ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZCOŞAR TAZİYE MESAJI YAYIMLADI
Fahrettin Çiçek'in vefatı nedeniyle yakınları büyük üzüntü yaşarken, birçok kurum ve kuruluş taziye mesajı yayımladı.
Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında, “Değerli kardeşim Öğr. Gör. Fahrettin Çiçek bu mağfiret ikliminde Rahmet-i Rahman’a kavuştu. Korona imtihanımız can yakıyor, can alıyor. Rabbim rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabırlar versin." ifadelerini kullandı.

 

- MİLLETVEKİLİ BÖLÜNMEZ TAZİYE MESAJI PAYLAŞTI

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da mesai arkadaşı Fahrettin Çiçek için sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı.

 

Bölünmez mesajında, "Sadakatinden, liyakatinden, sırdaşlığından bir an bile şüphe etmediğimiz, ailemizin bir ferdi olan, yol arkadaşımız, danışmanım Fahrettin Çiçek kardeşimizi kaybetmenin çok büyük üzüntüsü içerisindeyim. Biz senden razıydık, Rabbimiz de senden razı olsun, rahmetiyle muamele etsin" dedi.

Etiketler : Fahrettin Çiçek