KÜLTÜR & SANAT Haber Girişi : 18 Eylül 2021 19:20

Nusaybin'e Sinema Salonu Açıldı

Nusaybin'e Sinema Salonu Açıldı
Nusaybin Safirmall Avm bünyesinde açılan Cine Gold Sinemaları Salonu şubesinin açılışı yapılarak hizmete girdi.

Nusaybin Safirmall Avm bünyesinde açılan Cine Gold Sinemaları Salonu şubesinin açılışı yapılarak hizmete girdi.

 

Safirmall Avm bünyesinde kurulan sinema salonunun açılış kurdelesi Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Şimşek, Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Tapu Müdürü Aysel Gözü,V ergi Dairesi Müdürü Mehtap Karaboğa, Ticaret Borsası Başkanı Necdet Aktaş, Cine Gold Sinemaları Sinema Grup Başkanı Bulut Balkis ve İş İnsanı Hakim Aytimur tarafından kesildi.

 

Sinema Salonun hayırlı olması temennilerinde bulunan Kaymakam Kayabaşı, Nusaybin'in kültür ve sanat alanında adından söz ettireceği günlerin bizleri beklediğini, ilçenin turizm, kültür ve sanat alanında tanıtılması için büyük çaba gösterdiklerini söyledi.

 

Açılıştan sonra Saifrmall AVM sahibi Aytimur ve Cine Gold Sinemaları Sinema Grup Başkanı Bulut Balkis, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Cine Gold Sinemalarının Türkiye’de 15 ilde faaliyet gösterdiğini aktaran Balkıs, Nusaybin'in ilk sinemasını açtıklarını kaydetti.

 

Cine Gold Sinemalarının yapmış olduğu kampanyalarla uygun ve cazip fiyatlarla vizyona giren filmleri anında Nusaybin'de sinemaseverlerle buluşturacaklarını bildiren Balkıs, sinemanın sanat anlamından önemli bir adım olduğunu vurguladı.

 

Yatırımcı ve İş İnsanı Hakim Ayitmur da, Nusaybin halkına daha çok markalarla hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

 

Açılıştan sonra katılımcılar tanıtım fragmanlarını izledi.