SPOR Haber Girişi : 15 Şubat 2017 15:18

Nusaybin GS Okulu sporcuları tatili İstanbul ve Bursa’da geçirdi

Nusaybin GS Okulu sporcuları tatili İstanbul ve Bursa’da geçirdi
Galatasaray Futbol Okulu Nusaybin Şubesi sporcuları, 15 günlük sömestr tatilini İstanbul ve Bursa’da geçirdi.
Nusaybinim Spor Servisi
Galatasaray Futbol Okulu Nusaybin Şubesi sporcuları, 15 günlük sömestr tatilini İstanbul ve Bursa’da geçirdi.
Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Nusaybin’de kurulan Galatasaray Futbol Okulu ve Çocuk Gelişim Merkezi 8 yıldır ilçemizde başarılı bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Sportif aktiviteler yanı sıra Galatasaray Futbol Okulu sporcuları sosyal etkinliklerle de ön plana çıkıyor.
Galatasaray Futbol Okulu sporcuları, 2016 – 2017 Eğitim öğretim sezonunun sömestr tatilini İstanbul ve Bursa’da tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ederek geçirdi. 

-BİRÇOK ULUSAL TV’DE YER ALDILAR
İstanbul’da Niran Ünsal konserine katılan Nusaybinli sporcular, Ünlü Sanatçı Barış Manço’nun evi, Hababam Sınıfı, İstanbul Panorama 1453 Tarih Müzesi, Rahmi Koç Bilim Müzesi, Galata Kulesi, Dolmabahçe Beylerbeyi Sarayı, Yıldı Köşkü, Emirgan Korusu, Sultan Ahmet, Ayasofya, Sapphir Seyir terası, Digitürk, Harbiye Askeri Müzesi, Havacılık Müzesi, Galatasaray Müzesi, Galatasaray Lisesi ve Dev Akvaryumu ziyaret etti.
Galatasaray Futbol ve Basketbol A takımlarının maçlarını izleyen Nusaybinli sporcular, Futbol takımının antrenmanını izleyerek teknik heyet ve ünlü futbolcularla bir araya geldi.
Nusaybinli Minikler, CNN Türk ve Digitürk kanalları başta olmak üzere birçok ulusal TV’de yer aldı. 

-İSTANBUL’DAN SONRA BURSA GEZİSİ
Nusaybin Galatasaray Futbol Okulu sporcuları, İstanbul’daki geziden sonra Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret eden Nusaybinli sporcular, Muradiye Külliyesi, Osmangazi ve Orhangazi türbeleri, Bursa Ulucami, Hacivat - Karagöz Müzesi, Bursa Bilim ve Teknoloji müzesini ve Bursa Hayvanat Bahçesini gezdi. 

-NUSAYBİN’İN TANITIMINA KATKI YAPIYORLAR
Nusaybin Galatasaray Futbol Okulu, kurulduğu günden buyana ilçenin adının ülke geneli en çok tanıtan kuruluşların başında geliyor.
Okul Koordinatörü Şehmus Ak, Nusaybin Okulunun sadece spor değil sosyal aktivitelerle de öğrencilerini olumlu katkı yaptıklarını söyledi.
Nusaybin Okulunun yıl içerisinde il dışına birkaç program düzenlediğini ifade eden Ak, Bu vesileyle Nusaybin’in tanıtımına katkı yapmaya çalıştıklarını söyledi.
Ak, kendilerine katkısı olan başta Nusaybin Kaymakamı olmak üzere hem İstanbul hem de Bursa’daki tüm yöneticilere teşekkür etti.
Öte yanda Nusaybin Galatasaray Futbol Okulu öğrencileri, tatil boyunca iyi vakit geçirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.