EĞİTİM Haber Girişi : 17 Mart 2021 10:24

Nusaybin Uğur'da başarı ödüllendiriliyor

Nusaybin Uğur'da başarı ödüllendiriliyor
Nusaybin Uğur'da başarı ödüllendiriliyor

Öğrencilerin başarı düzeylerini ölçmelerine imkan tanıyan Nusaybin Uğur Kurs’ta ve Nusaybin Uğur Anadolu Lisesinde burs olanağı sağlayacak Uğur Bursluluk Sınavı, Türkiye genelinde 24-25-26 Mart 2021 tarihlerinde kurslarda yüz yüze gerçekleştirilecek.  Öğrenciler sınavdan aldıkları puana göre akademik düzeyini değerlendirebilecek.
.

Yarım asrı aşkın deneyim ve başarı geleneği ile öğrencilerini geleceğe hazırlayan Uğur Eğitim Kurumları her yıl düzenlediği Uğur Bursluluk Sınavı (UBS) Türkiye genelinde 24-25-26 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Pandemi kuralları çerçevesinde yüz yüze düzenlenecek UBS, Türkiye genelinde sınava giren tüm öğrencilerin yüzdelik dilimlerini görmelerine, eksiklerini tespit ederek kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak. 

 

-YÜZDE 100’E VARAN BURS İMKANI 
Sınava katılan öğrenciler başarı oranlarına göre yüzde 100’e varan eğitim bursu kazanma şansı yakalayacak. Türkiye genelinde 6,7,8,9,10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek Uğur Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre öğrenciler, sınava girdikleri kurs/Lise için burs kontenjanı kapsamında burslu okuma şansı elde edecek. 24 Mart’ta 6 ve 7’inci sınıf öğrencileri için düzenlenecek sınav toplam 60 sorudan oluşacak ve sınavın süresi 100 dakika olacak. 25-26 Mart tarihlerinde 8,9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik sınav düzenlenecek. 8’inci sınıf öğrencilerine 75 soru için 120 dakika süre verilecek. 9 ve 10’uncu sınıf kademeleri için sınav, 80 sorudan oluşacak ve süresi 120 dakika olacak. 11’inci sınıf öğrencilerine ise toplam 90 soru yöneltilerek, 120 dakika süre tanınacak. 

 

-BAŞVURU SIRASINDA VE SINAV GÜNÜ HES KODU KONTROL EDİLECEK
Sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenecek UBS’ye başvuran tüm öğrenciler HES Kodu ile yüz yüze sınava kabul edilecek. Öğrencilerin HES kodları web başvurusunda alınacak ve sınav günü de kontrol edilerek öğrenciler okula alınacak. Sınıflara giriş ve çıkışlar, yoğunluk yaşanmaması için sırayla ve mesafeli olarak yapılacak. Sınav esnasında malzeme alışverişi kesinlikle yapılmayacak. Temiz hava sirkülasyonu sağlanması amacıyla sınıf kapıları açık şekilde sınav gerçekleştirilecek. Sınıflar, her sınav bitiminde mutlaka havalandırılacak ve dokunulan tüm yüzeylerin dezenfekte edilmesi sağlanacak. 

 

Sınava hazırlanırken deneme sınavlarına katılan ve Türkiye geneli akademik başarı sıralamasını gören öğrenciler, #LGS ve #YKS'de daha başarılı oluyor. 
Uğur Kurs İçin https://ubs.ugurkurs.com.tr/ web sitesinden üzerinden ve 444 4 845 numaralı Çağrı Merkezi aracılığıyla yapılacak.
Uğur Lisesi İçin  https://ubs.ugurokullari.k12.tr/ web sitesinden üzerinden ve 444 4 845 numaralı Çağrı Merkezi aracılığıyla yapılacak.
Uğur Kursta Kayıtlarımız İçin Kayıt Olabilicek Sınıflar; 
6, - 7, - 10. ve 11.Sınıflar 
Kurs Kayıt Linkimiz : https://ubs.ugurkurs.com.tr/

Uğur Anadolu Lisesi İçin Kayıt Olabilecek Sınıflar;
8, - 9, - 10. ve 11.Sınıflar
Anadolu Lisesi Kayıt Linkimiz: https://ubs.ugurokullari.k12.tr/