POLİTİKA Haber Girişi : 13 Nisan 2023 10:26

Nusaybinli Hamza Aydınlar İstanbul'dan Milletvekili Adayı oldu

Nusaybinli Hamza Aydınlar İstanbul'dan Milletvekili Adayı oldu
Nusaybinli Hamza Aydınlar İstanbul'dan Milletvekili Adayı oldu

Nusaybinli 30 yaşındaki Hamza Aydınlar, Yeniden Refah Partisinde İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili adayı oldu.

 

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Yüksek Seçim Kuruluna verilen listede Yeniden Refah Partisinden Milletvekili adayı olan Hamza Aydınlar seçim bölgesi olan İstanbul 3. Bölgede çalışmalarına başladı. 

 

Aydınlar hedeflerinin Yeniden Refah Partisini meclise taşımak olduğunu söyledi.

 

Hamza Aydınlar kimdir?

01.01.1993 yılında Mardin / Nusaybin'de doğdum. 

İlk-Orta ve Lise öğrenimimi Nusaybin'de tamamladım. 

“Evli ve 1 çocuk babasıyım. 

2013 Eylül ayında İstanbul Arel Üniversitesinde Psikoloji bölümüne başlayıp 2017 haziran ayında Onur öğrencisi olarak lisans öğrenimimi tamamladım. Hemen akabinde Esenyurt Üniversitesinde Klinik Psikoloji Yüksek Lisâns programına başlayarak 2019 yılı şubat ayında tezimi başarıyla bitirerek Klinik Psikolog unvanına sahip oldum.

Eş zamanlı olarak Yıldız Teknik üniversitesi Pedagojik Formasyon - Eğitimine başlayarak öğretmenlik unvanını almaya hak kazandım.

Siyasete olan ilgimden dolayı Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüne başladım. 2022 Ocak ayında öğrenimimi tamamladım ve İstanbul / Beylikdüzünde siyaset arenasına atıldım.

2019 / 1. dönem Kurucusu olduğum İstanbul Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanlığı görevini en üstün bizmetlerimle 2021 /2. döneme kadar devam ettirdim. Ayrıca Partimizin tanıtım görevini de üstlendim. Tekstil üzerine imalat ve satış işimizden dolâyı İstanbul, Bursa ve Mardin üçgeninde ikamet etmekteyim.