GÜNDEM Haber Girişi : 01 Ekim 2010 07:50

4 Nolu Sağlık Ocağı için seferber oldular

4 Nolu Sağlık Ocağı için seferber oldular
Nusaybin Dicle Mahallesi Çağ çağ caddesinde hizmet veren 4. Nolu Sağlık Ocağının kapatılmaması için Mahalle Muhtarı ve Mahalleli seferber oldu.
Arif Altunkaynak

Nusaybin Dicle Mahallesi Çağ çağ caddesinde hizmet veren 4. Nolu Sağlık Ocağının kapatılmaması için Mahalle Muhtarı ve Mahalleli seferber oldu. Dicle Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Ay, Sağlık Ocağının hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

            5 Ağustos günü dönemin Kaymakamı Yücel Gemici tarafından, bölgede meydana gelen gösteriler üzerine kapatılması istenen 4 Nolu Sağlık Ocağı, Mahalle muhtarı Ay’ın çabaları sonucu vatandaşa hizmet vermeye devam edecek.

            Muhabirimize bilgi veren Dicle Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Ay,  4 Nolu Sağlık Ocağının Dicle, Abdulkadir Paşa, Devrim, Fırat ve Yenişehir Mahallelerinde yaklaşık 25 bin vatandaşa hizmet verdiğini bildirdi.

 Basında haberlerin yer alması üzerine yetkili mercilerle görüştüğünü kaydeden Muhtar Ay; “Çağ Çağ caddesinde faaliyet gösteren 4 nolu sağlık ocağı en az 5 mahallemize hizmet veriyor. Sağlık ocağının kapanmaması için hasar gören veya eksik Camlar, Cam korkulukları, Merdiven korkulukları, Bayrak direkleri, Klima ve levhalarını yeniledik. Sağlık ocağımızı kapanmaması için gerekli bütün ihtiyaçları karşılamaya hazırız. Yetkililerle yaptığımız görüşmeler sonrası Sağlık Ocağının şuan için halka hizmet vermeye devam edeceğini söyleyebilirim” dedi.