GÜNDEM Haber Girişi : 05 Haziran 2011 11:19

Almanya'da yaşayan Nusaybinli Belediyeye Ambulans hibe etti

Almanya'da yaşayan Nusaybinli Belediyeye Ambulans hibe etti
Almanya Heidelberg şehrinde yaşayan Nusaybinli Şükrü Kazan, Nusaybin Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı bir ambulans aracı hibe etti.
NUSAYBİNİM.COM HABER SERVİSİ
Almanya Heidelberg şehrinde yaşayan Nusaybinli Şükrü Kazan, Nusaybin Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı bir ambulans aracı hibe etti.
     Nusaybin’den Almanya`nın Heidelberg Şehrine 1989 yılında göç eden Şükrü Kazan, 2009 yılında 18 yaşındayken hayatını kaybeden oğlu Welat Kazan anısına Nusaybin Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalardan ötürü bir ambulans aracı hibe etti. 
     Şükrü Kazan, oğlunun acısını halen yaşadığını ve Nusaybinli olmasından dolayı Nusaybin Belediyesi`ne bir ambulans aracı hibe ederek belediyenin yapmış olduğu üstün çalışmalara katkı sunmak istediğini ifade etti. 
     Kazan, başka ölümlerin yaşanmaması ve hastaların hemen hastaneye ulaştırılması amacıyla böyle bir karara vardığını belirterek Nusaybin Belediyesinin bu çalışmayı en iyi şekilde yapacağına inandığı için Nusaybin belediyesine hibe ettiğini belirtti. 
     Nusaybin Belediye Başkanı Ayşe Gökkan, Şükrü Kazan’a teşekkürlerini sundu. Halka her zaman her şekilde daha iyi hizmet vermek için çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi. / Nusaybin Belediyesi