GÜNDEM Haber Girişi : 08 Haziran 2024 18:49

Esnaf Odası Başkanı Ömer Özel, Bayram öncesi çarşıda yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösterdi

Esnaf Odası Başkanı Ömer Özel, Bayram öncesi çarşıda yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösterdi

Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel, ilçe merkezinde aralıklarla yaşanan elektrik kesintilerine tepki göstererek, kesintilerin bayram öncesi esnafı mağdur ettiğini söyledi.

Çarşı Merkezi ve Sakarya Caddesi çevresinde son üç gündür aralıklarla elektrik kesintileri yaşandığını bildiren Özel; "Son üç gündür çarşı esnafımızdan elektrik kesintileri ile ilgili ciddi şikayetler alıyoruz. Elektrik şirketi öğle ve ikindi saatlerinde sık sık elektrik kesintileri yaşatıyor. Bayram arifesine giriyoruz ve bu dönem, esnafımızın işlerinin en yoğun olduğu zamanlar. Bu durum esnaflarımızın büyük öçüde mağdur olmasına sebep oluyor" dedi.


ELEKTRİK ŞİRKETİ YÖNETİCİLERİNE ÇAĞRI
Elektrik şirketinin her ortamda "Nusaybin'e milyonlarca yatırım yaptık" şeklinde açıklamalar yaptığını hatırlatan Başkan Özel, ancak buna rağmen elektrik kesintilerin bir türlü bitmediğini kaydetti.

Başkan Özel; "Elektrik şirketi yöneticilerinden ricamız, bu elektrik kesintilerine bir an önce son verilmesidir. Esnaf olarak çok mağduruz. Bayram arifesinde ne esnafa ne de vatandaşlarımıza bu durumu yaşatılmasını doğru bulmuyoruz. Yetkililerden bir an önce ısrarla ve kesin olarak durumu düzeltmelerini talep ediyoruz. Meydana gelen elektrik kesintilerine anında müdahale edilmelidir. 3-4 saatlik elektrik kesintilerini kesinlikle kabul etmiyoruz. Varsa bir eksiklik, bu eksikliklerin giderilmesini bekliyoruz" dedi.