MARDİN Haber Girişi : 13 Mart 2015 20:16

İHH, Mardinli Yetimleri Sevindiriyor!

İHH, Mardinli Yetimleri Sevindiriyor!
Mardin İHH Derneği Yetim Birimi, düzenlenecek olan Yetim Buluşması öncesinde 33 Yetim Çocuğu tepeden tırnağa giydirilerek sevindirildi.
Mardin İHH Derneği tarafından her yıl Mart Ayında geleneksel olarak düzenlenen Yetim Buluşması için çalışmalar sürüyor.

Mardin İHH Derneği, Yetim Birimi Başkanı Abdurrahman Ceylan tarafından yürütülen ç il genelinde tespit edilen 33 yetim çocuk giydirilerek sevindirildi.

Mardin İHH Derneği'nin yetim buluşmalarının kendileri açısından çok önemli bir çalışma olduğunu ifade eden Yetim Birimi Sorumlusu Abdurrahman Ceylan, "İHH olarak geniş bir yelpazede yayılan yardım çalışmalar kapsamındaalışmalarımızın içerisinde özellikle de yetim çocuklarımızın yeri bizim açımızdan önem atfetmektedir. Yetim yavrularımızı bilgili, bilinçli ve yardımlaşma kültürüyle büyüterek daha güzel bir geleceğe hazırlayabilmek üzere var gücüüzle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Çocuklarımızı yetim buluşması için bugün çarşıya çıkardık, giydirdik, kuaförlere götürüp tıraşlarını yaptırdık, İhtiyaçlarını ve oyuncaklarını aldık. Onların bir tebessümü bizim için dünyalara bedeldir. Çünkü biz biliyoruz ki; Yetim Gülerse Dünya Güler, Yetim Gülerse Türkiye Güler, Yetim Gülerse Mardin Güler diyoruz ve bu konuda Mardin'de yaşayan imkan sahibi bütün yardımseverlerimizi yetimlerimizi sevindirmeye, yetimlerimizi güldürmeye davet ediyoruz."