GÜNDEM Haber Girişi : 26 Kasım 2012 15:25

Kaymakam Girgin, Gençlik Merkezini ziyaret etti

Kaymakam Girgin, Gençlik Merkezini ziyaret etti
Nusaybin Kaymakamı Murat Girgin, Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek çalışmaları inceledi.
Kaymakam Girgin, Gençlik Merkezini ziyaret etti
Arif Altunkaynak - Nusaybinim.com
Nusaybin Kaymakamı Murat Girgin, Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek çalışmaları inceledi.
Eşi Zeynep Girgin ile birlikte Nusaybin Kaymakamlığı Sodes projesi kapsamında 'Gençlerle U-mutlu yarınlara' projesi kapsamında faaliyet gösteren Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.
Gitar, Resim ve Güzel sanatlar sınıflarını gezen Girgin, öğrencilerin çalışması hakkında bilgi aldı.
Gençlik Merkezi hizmetlerini anlatan tanıtıcı sinevizyon gösteriminden sonra konuşan Kaymakam Girgin, Stadyumun arka tarafında yeni bir gençlik merkezi yapımı müjdesi verdi.
Girgin; "İlçedeki ilkokul, ortaokul ya da liselerimizin sosyal imkanları zengin değil. Öğrencilerimizin okul dersleri haricinde spor, müzik, resim, el sanatları, folklor ve dans gibi sosyal ve kültürel alanlarda kendilerini geliştirebilecekleri, güzel vakit geçirebilecekleri yerlerimiz çok fazla değil. Burayı açmamızdaki en büyük hedeflerden biri buydu. Hayat sadece okul ve derslerden ibaret değil. İçerisinde bulunduğunuz yaş itibariyle vaktinizi değerlendireceğiz, kişisel gelişime de ihtiyaç var. Buranın fiziki olarak yetersiz olduğunu biliyoruz. Stadyumun arka tarafından içerisinde spor alanlarının da olacağı yeni bir gençlik merkezi ihale aşamasında.  Önümüzdeki yıl sonralarında inşallah onu da hizmete açarak çok daha fazla arkadaşınızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.
Gençlik Merkezi Müzik kursu kursiyelerleri Kaymakam Girgin ve Misafirler için Müzik dinletisi düzenledi.
Gençlik Merkezi; Gitar, Konservatuvara hazırlık, Güzel sanatlar, Takı tasarım ve seramik, Modern dans, Halk oyunları Beden Eğitimi ve Lys-YGS hazırlık kursları çerçevesinde 140 öğrenciye hizmet veriyor.