GÜNDEM Haber Girişi : 10 Aralık 2012 09:30

Nusaybin'li çocuklar 3 Boyutlu sinemayla tanıştı

Nusaybin'li çocuklar 3 Boyutlu sinemayla tanıştı
Mardinin Nusaybin ilçesin'de Kaymakamlık tarafından yürütülen Cheetos Çocuk gelişim merkezi etkinliklerine devam ediyor.
Nusaybinim.com Haber Servisi
Mardin’in Nusaybin ilçesin'de Kaymakamlık tarafından yürütülen Cheetos Çocuk gelişim merkezi etkinliklerine devam ediyor.

Nusaybin’de yıllardır faaliyet halinde olan ve 150 öğrencisine gitar, bağlama, kara kalem resim, yöresel halk oyunları, tiyatro, el sanatları, bilgisayar gibi birçok ders veren, Nusaybin Kaymakamlığınca yürütülen Cheetos çocuk gelişim merkezi, etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.

Sosyal faaliyetin gelişmesi açısından 3 boyutlu sinema projesi üstünde duran Cheetos çocuk gelişimi öğretmen ve yöneticileri, öğrencilerini Nusaybin’de yeni yeni hizmet vermeye başlayan Simulation 3D ve 7D Sinema salonuna sınıflar halinde getirdi.

İlk defa 3 boyut sinema zevkini yaşayan çocuklara, Eğitici, eğlendirici, Animasyon filmler izletildi. Oldukça memnun kalan çocuklar ve öğretmenler çocukların gelişimi ve sosyal faaliyeti açısından bu gibi etkinliklerin devam edeceğini söyledi.
 
Ayrıca Nusaybin'de bulunan diğer okullarında öğrencilerini 3 boyutlu film izlemeye getirmek istedikleri öğrenildi.
 
Simulation sinema salonu rezervasyon ve bilgi için
0542 320 07 78
0482 415 25 25