EĞİTİM Haber Girişi : 02 Temmuz 2015 13:11

Nusaybin Meslek Yüksekokulunda görev değişimi

Nusaybin Meslek Yüksekokulunda görev değişimi
Mardin Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini beş yıl boyunca başarıyla sürdüren Yavuz Dinç, Nusaybin Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atandı.
Arif Altunkaynak - Nusaybinim.com
Mardin Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini beş yıl boyunca başarıyla sürdüren Yavuz Dinç, Nusaybin Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atandı. Nusaybin Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne vekaleten bakan Tarık Demir ise eski görev yeri olan Midyat Meslek Yüksekokulu Müdürlüğündeki görevine devam ediyor.
2 yıl önce eğitim faaliyetlerine başlayan ve bu yıl da ilk mezunlarını veren Nusaybin Meslek Yüksekokuluna ilk defa asaleten müdür atanması yapıldı. Yeni göreve başlayan Yavuz Dinç, ilçeye gelerek görevine başladı.
2014-2015 Akademik yılında ilk mezunlarını verdiklerini, Dış Ticaret, Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programlarında eğitim-öğretimin devam ettiğini ifade eden Dinç, Nusaybin Meslek Yüksekokulunun başarısının Nusaybin başarısı olacağını söyledi.
Başarılı bir şekilde devam eden eğitim kalitesini yükseltmeye devam edeceklerini vurgulayan Dinç, "Nusaybin Meslek Yüksek Okulu bünyesinde Hasta ve Yaşlı Bakımı Hizmetleri ile İş Sağlığı ve Güvenliği programlarının açıldığını ancak henüz öğrenci alamadıklarını kaydetti.
Nusaybin Meslek Yüksekokulunun gerek kurumsal gerekse de fiziksel olarak ortamın daha iyi hale gelmesi için var güçleriyle çalışacaklarını kaydeden Dinç, Yüksekokuluna tahsis edilen bölgede yerleşke ana binanın yapılması için bütün Nusaybinlilerin yardımlarını beklediklerini söyledi.
Dinç, kendisini bu göreve layık gören Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça’ya da teşekkür etti.
Evli ve 3 çocuk babası olan Yavuz Dinç, 1996 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Kendi alanında Yüzüncü Yıl üniversitesinde lisans yaptı.