GÜNDEM Haber Girişi : 02 Mart 2018 08:30

Nusaybinli aile başında tümör olan çocukları için yardım eli bekliyor

Nusaybinli aile başında tümör olan çocukları için yardım eli bekliyor
Nusaybin'de yaşayan Kurumaz ailesi, başında tümör ve damar tıkanıklığı olan oğullarının tedavisi için yardım eli bekliyor.
Nusaybin'de yaşayan Kurumaz ailesi, başında tümör ve damar tıkanıklığı olan oğullarının tedavisi için yardım eli bekliyor.
Nusaybin'de Zeynel Abidin Mahallesindeki evleri yıkılan Kurumaz ailesi zor güler geçiriyor. Evleri yıkıldıktan sonra Selahaddin Eyyubi Mahallesine taşınan aile maddi imkansızlıklardan dolayı 5 yaşındaki oğulları Zeynel Kurumaz'ın tedavisini yapamadıklarını belirtti.
Eşi İlhan Kurumaz'ın da kemik erimesi hastalığı olduğu için çalışamadığını kaydeden Anne Azize Kurumaz, okul çağına gelmiş çocuklarını da okutamadıklarını kaydetti.
Oğlunun tedavisi için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım beklediklerini ifade eden Kurumaz: "4 tane çocuğum var. 3 tanesi benim yanımda kalıyor. Maddi sıkıntılardan dolayı da bir tanesini ninesinin yanına gönderdim. Eşim kemik erimesi hastası olduğu için çalışamıyor. 5 yaşındaki oğlumun da başında tümor ve damar tıkanıklığı var. Ancak maddi imkansızlıklardan dolayı tedavisini yapamıyoruz. Çocuğum gözümün önünde eriyor. Çocuğumun gözümün önünde maddi imkansızlıktan dolayı ölmsini istemiyorum." dedi.
Evleri yıkıldığı için şuan kiralık evde yaşadıklarını bildiren baba İlhan Kurumaz ise, ev koşullarının çocukları için hiç uygun olmadığını söyledi. Kendisinin de kemik erimesi hastası olduğunu belirten Kurumaz: "Hastalığımdan dolayı çalışamıyorum ve maddi durumumuz çok kötü durumdadır. Okula gidebilecek 3 çocuğumdan 2 tanesini okutabiliyorum. Ben ve eşim bütün zamanımızı hasta olan oğlumuza ayırıyoruz. Ancak onun için de hiç bir şey elimizden gelmiyor. Çocuğumun tedavisi için yardım eli bekliyoruz" şeklinde konuştu.

AİLE YARDIM ETMEK VEYA İLETİŞİME GEÇMEK İSTEYENLER İÇİN
ADRES: SELAHADDİN EYYUBİ MAHALLESİ MEŞE SOKAK NO: 23 
TEL: 0537 772 0690