GÜNDEM Haber Girişi : 17 Şubat 2022 20:02

Çağ Çağ Caddesinde TOKİ PTT Şubesi açıldı

Çağ Çağ Caddesinde TOKİ PTT Şubesi açıldı
Nusaybin Çağ Çağ Caddesi Yenişehir Mahallesinde TOKİ PTT Şubesi açıldı.

Göreve geldiği günden buyana PTT'de sürekli yenilikler yapan Gülbahar Dağar'ın girişimleri ile Çağ Çağ Caddesi üzerinde PTT Şubesi açıldı.

 

PTT Nusaybin Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çağ Çağ TOKİ Şubesinin açılış kurdelesi, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Mardin PTT Başmüdürü Abdulkadir Karaboğa, PTT Nusaybin Müdürü Gülbahar Dağar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsum Özmen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Beşir Aydın, Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Acar, Teksilciler Derneği Başkanı Bülent Ergün, İş adamı Bilal Dağar ve PTT Şubesi sorumlusu Abdulhakim Aydın tarafından kesildi.

 

Açılıştan sonra PTT İlçe Müdürü Dağar ve Şube Sorumlusu Aydın tarafından, Şubede yapılacak çalışmalar hakkında misafirlere bilgi verildi.

İlçenin farklı noktalarında açılan şubeler sayesinde Ana şube yoğunluğunun büyük oranda azaldığını ve Nusaybinli hemşehrilerimizin hemen yanı başlarında açılan PTT Şubelerine giderek her türlü işlemi yapabildiğini ifade eden Sayın Kayabaşı, PTT Şubesinin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

 

Mardin PTT Başmüdürü Abdulkadir Karaboğa da daha önceki ziyaretlerin birinde TOKİ Bölgesinde PTT Şubesi sözünü verdiklerini ve bugün bu sözlerini yerine getirdiklerini söyledi.