GÜNDEM Haber Girişi : 15 Ağustos 2011 10:35

NESO Başkanı Abdulğani Bilge, tüm kesimleri destek vermeye davet etti

NESO Başkanı Abdulğani Bilge, tüm kesimleri destek vermeye davet etti
Kent Konseyi bileşenleri arasında yer alan Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdulğani Bilge, halkın ve esnafın açıklamaya katılmasını istedi.
Arif Altunkaynak
Mardin'in Nusaybin ilçesinde yaşanan elektrik sorunu için Kent Konseyi Salı Günü genel bir basın açıklaması yapma kararı aldı. Kent Konseyi bileşenleri arasında yer alan Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdulğani Bilge, halkın ve esnafın açıklamaya katılmasını istedi.
    NESO başkanı Bilge, elektrik voltajının sürekli düşüp yükselmesinden dolayı İlçedeki yaşamı olumsuz etkilediğini söyledi.
    Elektrik sorunun çözümü için ilgili mercileri göreve çağırmak ve sorunun daha fazla büyümeden önlenmesi için Kent Konseyi bileşenlerinin basın açıklaması kararı aldığını hatırlatan Bilge; "Nusaybin Kent Konseyi Bileşenleri olarak 16.08.2011 Salı günü saat 15'te Nusaybin Barış Parkında basın açıklaması yapacağız. Açıklamaya tüm halkımız ve esnaflarımızı destek vermeye çağırıyoruz. Kent yaşamı gereği yasaların bize verdiği hak ve hukuka istinaden duyarlı kamuoyu oluşturulmasını temenni ediyorum" dedi."  / Nusaybinim.com