SPOR Haber Girişi : 18 Kasım 2017 10:35

Nusaybin Belediyesinden spor kulüplerine maddi destek

Nusaybin Belediyesinden spor kulüplerine maddi destek
Nusaybin Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren Nusaybin Gençlerbirliği ile Bayan Futbol takımına maddi destekte bulundu.
Nusaybinim Spor Servisi
Nusaybin Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren Nusaybin Gençlerbirliği ile Bayan Futbol takımına maddi destekte bulundu.
Geçtiğimiz sezon yapılan görevlendirmeden sonra Nusaybin'de faaliyet gösteren tüm spor kulüplerine sportif malzeme desteğinde bulunan Nusaybin Belediyesi, bu yıl da spor kulüplerine maddi destekte bulundu. 2. Ligde mücadele eden Nusaybin Gençlik Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı ile Mardin Amatör Liginde mücadele eden Nusaybin Gençlerbirliği takımlarına belediyenin imkânları dâhilinde yapılan maddi destekten sonra her iki kulüp yöneticileri ve sporcuları Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

-KULÜP YÖNECİLERİ BAYSAL'A TEŞEKKÜR ETTİ
Nusaybin Gençlik Spor Kulübü Başkanı Habip Akdeniz ve Nusaybin Gençlerbirliği Teknik Direktörü İdris Oğuz, Nusaybin Kaymakamlığı ve Belediyesinin kendilerine yaptığı maddi destekten dolayı teşekkür etti. Nusaybin'de spor kulüplerinin zor şartlarda ayakta kaldığını kaydeden Akdeniz ve Oğuz, kendilerine maddi destekte bulunan Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal'a teşekkür etti.

-"BELEDİYESPORUN HER TÜRLÜ İHTİYACI KARŞILANIYOR"
Öte yanda belediyenin ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine yaptığı katkının dışında Nusaybin Belediyesporun büyümesi için de gerekli çalışmalar yapıldığı bildirildi.
Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Baysal, Mardin Amatör Liginde mücadele eden ve grubunda başarılı bir sezon geçiren Belediyespora her türlü maddi ve manevi katkıda bulunduklarını bildirdi.
Baysal, Nusaybin'deki sporun ve sporcuların daha iyi yerlere gelmeleri ve başarılı olmaları için Kaymakamlık ve Belediye olarak imkanları dâhilinde her türlü desteği sunmaya çalıştıklarını ifade etti.