EĞİTİM Haber Girişi : 11 Temmuz 2011 16:08

Nusaybin'de Öğretmenlerin maaşı için yapılan ihaleyi Ziraat Bankası kazandı

Nusaybin'de Öğretmenlerin maaşı için yapılan ihaleyi Ziraat Bankası kazandı
Nusaybin'de görev yapan Bin 39 kadrolu öğretmen için üç yıllığına promosyon antlaşması yeniden yapıldı...
Arif Altunkaynak
Nusaybin'de görev yapan (Emire Gözü Lisesi, Nusaybin Anadolu Lisesi, İmam-Hatip Lisesi,Süleyman Bölünmez Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi hariç olmak üzere) Bin 39 kadrolu öğretmen için üç yıllığına promosyon antlaşması yeniden yapıldı.    
   İlçemizde faaliyet gösteren tüm bankaların davet edildiği toplantıda bankalar 1.tekliflerinin ardından açık artırma yoluyla tekliflerini artırdı.     Bankalar arasında büyük rekabet yaşandı. İlçe milli eğitim müdürü izzettin AYDIN başkanlığında alınan teklifler aynı gün bitmeyince ertesi gün devam edildi. 145 turda artırma yapıldı. Tekliflerin sonunda 978.000 TL toplam ödeme ve komisyonun öğretmenler lehine olan tüm konuları detaylı incelemesi sonucu Ziraat Bankası'nın teklifi uygun görüldü.
    Toplamda kişi başına 943.00 TL ödenecek olan promosyon, iki taksit halinde ödenecek olup, ilk taksit 15 Eylül’de ödenecektir. Ağustos maaşından itibaren Ziraat Bankasından maaş ödemeleri başlayacaktır.
    Milli Eğitim Müdürü Aydın, "yapılan anlaşma son dönemde yapılan en iyi anlaşmalardan biri olup tüm öğretmenlerimiz için hayırlı olmasını dileriz." dedi.
    Bankayla anlaşmayı Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, Şube Müdürü Fesih Demir ve yetkili sendika olarak Eğitim-sen baş temsilcisi Abdullah Gökçe imzaladı.  / Milli Eğitim Müdürlüğü - Nusaybinim.com