GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 21 Ağustos 2020 11:20 Haber Girişi : 21 Ağustos 2020 11:22

Nusaybin’de patlak su ve kanalizasyon boruları onarılmayı bekliyor

Nusaybin’de patlak su ve kanalizasyon boruları onarılmayı bekliyor
Nusaybin bazı sokak ve caddelerde yaşanan su ve kanalizasyon arızalarının tamir edilmesi için yapılan başvurların sonuçsuz kaldığı bildirildi

Nusaybin bazı sokak ve caddelerde yaşanan su ve kanalizasyon arızalarının tamir edilmesi için yapılan başvurların sonuçsuz kaldığı bildirildi.

 

Nusaybin Yenituran Mahallesi Mithat Paşa Sokakta oturan Abdulhalim Uçar, sokaklarında kanalizasyon ve su borusunun patlaması nedeniyle yaklaşık 15 gündür MARSU nezdinde yaptıkları tüm başvuruların sonuçsuz kaldığını, sokakta akan kirli suyun zaman zaman koktuğunu bildirdi.

 

Yeşilkent Mahallesi Altan Sokak üzerinde aynı şekilde patlayan su borusu için yaklaşık 15 gündür MARSU'ya verilen dilekçelerin sonuçsuz kaldığı ileri sürüldü.

 

Patlayan su borusundan akan suyun bina temeline girdiğini bildiren Nizametin Özel, "Sokağımızda su borusu patlamış MARSU’ya dilekçe verdik ha bugün ha yarın geleceğiz diyorlar daha gelin olmadı. Yaklaşık 15 gündür patlak olan su borusundan akan su binanın temelinde doğru iniyor. Bina çökerse Bunun hesabını kim ödeyecek! Yetkililerden bir an önce bu arızaların giderilmesini istiyoruz” dedi.