GÜNDEM Haber Girişi : 15 Nisan 2012 13:15

Nusaybin Sydv'den engelli vatandaşa Akülü, Tekerlekli sandalye

Nusaybin Sydv'den engelli vatandaşa Akülü, Tekerlekli sandalye
Mardin'in Nusaybin ilçesinde sosyal güvecesi olmayan 69 yaşındaki engelli vatandaşa kaymakamlık tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.
Nusaybinim.com Haber Servisi
Mardin'in Nusaybin ilçesinde sosyal güvecesi olmayan 69 yaşındaki engelli vatandaşa kaymakamlık tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Nusaybin Kaymakamı Murat Girgin, hayırseverlerin engelli vatandaşlar için saldaye yardımında bulunmasını istedi.
    Nusaybin Kaymakamı Murat Girgin'nden Akülü tekerlekli sandalye isteyen Akbulut'a, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Sydv) desteğiyle akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.
    Engelli vatandaşlar için engelleri kaldırarak sosyal yaşama kavuşmalarını sağlamamak için kendi imkanları çerçevesinde çalıştıklarını bildiren Kaymak Girgin, doktor tarafından rapor verilen ve sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara tekerlekli sandalye verildiğini söyledi. Hayırsever vatandaşların da engelli vatandaşlar için duyarlı olmalarını isteyen Kaymakam Girgin, tekerlekli sandalye konusunda destek beklediklerini söyledi.
    Akülü tekerlekli sandalye hediye edilen Akbulut, Kaymakam girgin ve Sydv yetkililerine teşekkür etti.