EĞİTİM Haber Girişi : 28 Mayıs 2017 10:11

Özel Acar Sürücü Kursundan öğrencilere gönüllü trafik eğitimi

Özel Acar Sürücü Kursundan öğrencilere gönüllü trafik eğitimi
Nusaybin'de faaliyet gösteren Özel Acar Sürücü Kursu, ilçedeki okullarda gönüllü olarak öğrencilere trafik eğitimi veriyor.
Nusaybin'de faaliyet gösteren Özel Acar Sürücü Kursu, ilçedeki okullarda gönüllü olarak öğrencilere Trafik eğitimi veriyor.
Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretin Kurumlarının Okul öncesi ve İlkokullarda Trafik bilincinin kazandırılması projesi kapsamında ilçede Duruca ve Edip Mungan İlkokullarında Trafik eğitimi verildi. Özel Acar Sürücü Kursu Müdürü Mehmet Salih Aydın tarafından iki okulda toplam Bin 100 öğrenciye uygulamalı eğitim verildiği belirtildi.
Eğitimi gönüllü ve ücretsiz verdiklerini bildiren Aydın, Trafik kurallarını en küçük çocuğumuzun anlayacağı şekilde sinevizyon eşliğinde öğretmenleri nezaretinde verildiğini aktardı.
Ders bitiminde öğrencilerden trafik kurallarını tekrar etmelerini istediklerini kaydeden Aydın, öğrencilere ayrıca eğitici broşürler dağıttıklarını kaydetti.
Acar Sürücü Kursu olarak gönüllü bir şekilde bu eğitimleri üstlendiklerini vurgulayan kurs müdürü Mehmet Salih Aydın, eğitimlerin devam edeceğini ifade etti.